Unieke momenten Fotografie
voor het vastleggen van de unieke momenten in uw leven!

Kinder fotoshoot 1 tot er met 12 jaar €69

Een kinder shoot duurt ongeveer 45 minuten en de kosten van de fotoshoot met 1 kind is 69 euro. Voor ieder kind  extra reken ik 10 euro p.p.  Je ontvangt een paar dagen na de fotoshoot ontvangt u 5 bewerkte 4K digitale fotobestanden zonder logo/watermerk zodat je zelf onbeperkt afdrukken kunt laten maken. 

De bestanden zijn groot genoeg om ze op bijvoorbeeld canvas, perspex of aluminium af te laten drukken. Wil je een foto af laten drukken neem dan contact op voor de meest actuele prijs.  Wilt u meer foto's? Dat kan! Kijk bij de tarieven welke pakket aanbiedingen ik heb. 

Algemene informatie:

Lekker ongedwongen en spontaan. Het is een cliché maar waar want voor je het weet zijn de kinderen groot. Laat daarom deze unieke momenten in het leven door mij vastleggen tijdens een kinder fotoshoot. Het draait tijdens een kinder fotoshoot dus alleen om de kinderen want alleen zij komen alleen of met broertje en/of zusje op de foto. 

De kinder fotoshoot kan op een prachtige buitenlocatie of in de studio plaats vinden.

De fotoshoot duurt gemiddeld 45 minuten en daarin komen natuurlijk al jullie wensen aan bod. Ook is het mogelijk om tijdens de fotoshoot van outfit te veranderen maar let op, dit gaat wel van de fotoshoot tijd af. 

Trek je kind iets aan met zachte kleuren of kleuren die mooi matchen. Natuurlijk kunnen stoere kleuren, vintage of wit ook! Accessoires maken de foto's echt af. Denk bijvoorbeeld aan stoere bretels, een mooie haarband of een stoere pet. Vind je kindje het spannend om op de foto te gaan neem dan gerust zijn of haar favoriete knuffel mee.

 

Boek Nu je fotosessie

 

 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram