Unieke momenten fotografie
voor het vastleggen van de unieke momenten in uw leven!

Kinder fotoshoot  €85

Een kinder shoot duurt ongeveer 30 minuten en de kosten van de fotoshoot met 1 kind is 85 euro. Voor ieder kind  extra reken ik 10 euro p.p.  Je ontvangt binnen 14 dagen na de fotoshoot professioneel bewerkte digitale fotobestanden zonder logo/watermerk. 

 Tijdens de fotosessie worden er meer foto's gemaakt dus u kunt altijd meer foto's a €10 per bewerkte foto bijbestellen.

Algemene informatie:

Lekker ongedwongen en spontaan. Het is een cliché maar waar want voor je het weet zijn de kinderen groot. Laat daarom deze unieke momenten in het leven door mij vastleggen tijdens een kinder fotoshoot. Het draait tijdens een kinder fotoshoot dus alleen om de kinderen want alleen zij komen alleen en met broertje en/of zusje op de foto. 

De kinder fotoshoot kan op een prachtige buiten locatie of in de studio plaats vinden.

De fotoshoot duurt gemiddeld 30 minuten en daarin komen natuurlijk al jullie wensen aan bod. Ook is het mogelijk om tijdens de fotoshoot van outfit te veranderen maar let op, dit gaat wel van de fotoshoot tijd af. 

Trek je kind iets aan met zachte kleuren of kleuren die mooi matchen. Natuurlijk kunnen stoere kleuren, vintage, boho of wit ook! Accessoires maken de foto's echt af. Denk bijvoorbeeld aan stoere bretels, een mooie haarband of een stoere pet. Vind je kindje het spannend om op de foto te gaan neem dan gerust zijn of haar favoriete knuffel mee.

 

Plan Fotosessie

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info