Unieke momenten Fotografie
voor het vastleggen van de unieke momenten in uw leven!

Wie ben ik?

Laat ik mij eerst even voorstellen. Ik ben Jeannette Wassenaar-Ekkel, moeder van drie geweldige kinderen en geboren en getogen in Almelo. Van kinds af aan had ik een fascinatie voor fotografie.

Mijn liefde voor fotografie begon al op mijn 12 jaar toen ik zelf mijn eerste camera kocht.
Ik zie het vastleggen van herinneringen want dat doe je met fotograferen als iets wat ik belangrijk vind. Altijd iets tastbaars om naar terug te kijken en dat begint al bij het verliefd worden die prille verliefdheid dat wil je vastleggen want dat is zo mooi en puur. Misschien besluit je wel dat je je wilt verloven? Ook daar kan ik een liefdevolle spontane fotosessie van maken en je krijgt echt de mooiste kiekjes tijdens het zogenoemde gouden uurtje. 

Wat is er mooier en unieker dan je zwangerschap? Je wilt toch niets liever dan je groeiende buik vast leggen. En zo gauw jullie wondertje geboren is dan kan je d.m.v. een prachtige Newborn fotosessie in mijn studio met allerlei kleding/ props of een Life style fotosessie bij jullie thuis dit unieke moment voor eeuwig en altijd vastleggen.

Jullie kleintje groeit als kool en kan net zitten en ook deze mijlpaal is erg leuk om op foto vast te leggen. In mijn studio heb ik verschillende sitter kleding zodat we de sessie extra leuk kunnen maken. En dan voor je het weet is het zover: Hoera, 1 jaar! Ook deze mijlpaal is echt te gek om dit met een heuse cakesmash fotosessie vast te leggen. Heerlijk lekker je eigen taartje opeten en je hele snoetje onder de cake. Dat zijn echt Unieke momenten in uw leven en dat van uw kindje die ik dan ook graag op de Kiek zet.

Verder beschik ik in mijn fotostudio in Almelo over verschillende achtergronden, prinsessen jurken, gebreide baby kleding, sitter kleding en heb ik kleding voor 1 jarigen en heb ik ook 3 verschillende zwangerschapsjurken waarvan u gebruik kunt maken. 
Wil je met je gezin op de foto dan kunnen we op locaties in de natuur mooie spontane, liefdevolle foto’s maken.  Ik hoop dat mijn verhaal jullie aanspreekt en heel graag leg ik in een persoonlijk gesprek nog het één en ander uit. Naast mijn liefde voor fotografie houd ik ook erg van mijn gezin, reizen met onze camper, ons huis, bloemen etc etc. 

Voor vragen, opmerkingen en boekingen kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier op deze website.

Liefs: Jeannette


 

 

 

 
E-mailen
Bellen
Info