Unieke momenten fotografie
voor het vastleggen van de unieke momenten in uw leven!

Wie ben ik?

Laat ik mij eerst even voorstellen. Ik ben Jeannette Wassenaar-Ekkel, moeder van drie geweldige kinderen en geboren en getogen in Almelo. Van kinds af aan had ik een fascinatie voor fotografie.

Mijn liefde voor fotografie begon al op mijn 12 jaar toen ik zelf mijn eerste camera kocht.
Ik zie het vastleggen van herinneringen want dat doe je met fotograferen als iets wat ik belangrijk vind. Altijd iets tastbaars om naar terug te kijken.

Verder beschik ik in mijn fotostudio in Almelo Noord-Oost over verschillende achtergronden, prinsessen jurken, gebreide baby kleding, sitter kleding en heb ik kleding voor 1 jarigen en heb ik ook verschillende zwangerschapsjurken waarvan u gratis gebruik van kunt maken. 
Wil je met je gezin op de foto dan kunnen we op een locatie in de buitenlucht mooie spontane, liefdevolle foto’s maken.  Ik hoop dat mijn verhaal jullie aanspreekt en heel graag leg ik in een persoonlijk gesprek nog het één en ander uit. Naast mijn liefde voor fotografie houd ik ook erg van mijn gezin, reizen met onze camper, ons huis, bloemen etc etc. 

Voor vragen, opmerkingen en boekingen kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier op deze website of mail naar jet@uniekemomentenfotografie.nl

Liefs: Jeannette


 

 

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info