Unieke momenten Fotografie
voor het vastleggen van de unieke momenten in uw leven!

Newborn fotoshoot

Newborn fotografie is fotografie van een pasgeboren (slapende) baby. Een nieuw kindje een zacht huidje en donshaartjes, piepkleine vingertjes en teentjes. Alles is mooi aan een pasgeboren baby'tje.  Een newborn fotoshoot kan het beste gemaakt worden wanneer de baby tussen de 7 en 21 dagen oud is omdat de baby's dan vaak nog vast slapen. Maar mocht uw baby wat ouder zijn dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De veiligheid, rust en een warme omgevingstemperatuur staat bij mij centraal bij de fotoshoot. Mijn voorkeur gaat uit naar natuurlijke poses en zachte kleuren en zachter materialen. Ik maak gebruik van verschillende achtergronden, rieten manden, zachte dekens, beanbag, bloemen, gebreide mutsjes, en gebreide kledingsetjes, haarbandjes. Jullie mogen de kleuren en accessoires kiezen die jullie mooi vinden zodat het echt een shoot op maat wordt. Laat je het liever aan mij over dan kan dat natuurlijk ook. Hebben jullie zelf bv een knuffeltje of wat anders dan gebruiken we die gewoon tijdens de shoot. Een newborn fotoshoot duurt ongeveer 2 uur. Natuurlijk kunnen jullie ook als gezin gefotografeerd worden samen met broertjes en/of zusjes zijn jullie meer dan welkom..

De baby zal terwijl hij of zij slaapt in een aantal verschillende decors gelegd worden. Vaak slaapt de baby gewoon door maar mocht hij of zij wakker worden dan nemen we prachtige foto's met de oogjes open of nemen we de tijd de baby weer in slaap te krijgen. Als afsluiting van de fotoshoot kunnen we ook een aantal gezinsportretten maken met de ouders en/of broertjes en zusjes.

We nemen ruim de tijd voor een newbornshoot omdat het belangrijk is dat de baby ontspannen slaapt en tussendoor verschoond en gevoed kan worden. Ik begin de fotoshoot graag met tijd waarin de baby gevoed wordt, zodat de baby daarna ontspannen kan gaan slapen. Tijdens de shoot is er voor de ouders uiteraard de mogelijkheid om erbij te zitten met koffie/thee of wat fris. Natuurlijk is een Lifestyle fotoshoot bij jullie thuis ook mogelijk. Of een combinatie van Lifestyle en wat geposeerde foto's van de baby en in overleg is er veel mogelijk.

De kosten voor de newborn fotoshoot is 139 euro en inclusief nabewerking van de foto's. Je ontvangt een paar dagen na de fotoshoot digitale 4K fotobestanden zonder logo/watermerk zodat je zelf onbeperkt afdrukken kunt laten maken waar je maar wenst.Tijdens de fotosessie worden er meer foto's gemaakt meestal staan er minimaal 25 foto's om een keuze uit te maken. Kunt u niet uit 8 foto's kiezen en wilt u alle foto's dan kost dat 50 euro extra. En jullie krijgen 1 fotoprint van 15 bij 20 cm.  De bestanden zijn groot genoeg voor bijvoorbeeld canvas of aluminium.

 je newborn fotoshoot via het contactformulier.


Zwangerschaps fotoshoot

Tijdens de zwangerschappen van onze drie kinderen was ik iets emotioneler dan normaal en genoot ik van een schopje of knietje of voelde ik een elleboogje tegen mijn ribben. Toch genoot ik volop want er groeide een klein wonder binnen in mij. Het was zo bijzonder te zien dat mijn buik steeds groter werd en ik kon bijna niet wachten totdat ik onze zoon of dochter vast kon houden. 

Uiteraard keek ik uit naar de geboorte maar tijdens de zwangerschap is je kindje compleet geborgen en beschermd in je lichaam. Je draagt het constant met je mee en verder is er niemand die het kan aanraken. Het is dan ook een unieke periode in je leven en is het enorm leuk om dat vast te laten leggen en het is voorbij voor je er erg in hebt. 

Ik vind zwangere buiken persoonlijk erg mooi maar dat betekend niet dat ze ook altijd bloot op de foto moeten. Het is erg mooi een fotoshoot  op een mooie locatie buiten in je gewone kleding te doen. Je gezicht zal stralen en de vorm van je lichaam nog steeds zichtbaar zijn. Het is het mooist om tussen de 32ste en 36ste week een fotoshoot te doen. Je kunt een knuffeltje, schoentjes je partner meenemen.

Een zwangerschaps fotoshoot duurt ongeveer een uur en de kosten van de fotoshoot is 99 euro. Je ontvangt een paar dagen na de fotoshoot 8 nabewerkte 4K digitale fotobestanden zonder logo/watermerk zodat je zelf onbeperkt afdrukken kunt laten maken.  En 1 fotoprint van 15 bij 20 cm. Jullie hoeven dus geen dure afdrukken via mij te bestellen! De bestanden zijn groot genoeg om ze af te laten drukken op canvas of aluminium. 

 je zwangerschaps fotoshoot via het contactformulier.Linked-In zakelijk portret

Heeft u voor uw Linked-In of andere sociale media profiel een zakelijke foto nodig dan bent u bij mij aan het juiste adres. U krijgt een portretfoto met een witte achtergrond of indien gewenst kunt u ook een andere achtergrond kleur kiezen. U krijgt de foto in een digitaal bestand in kleur of zwart-wit en tevens maakt ik ook een totaalfoto.  U krijgt ook een fotoprint van 10 bij 15 cm.De kosten voor deze zakelijke fotosessie is 35 euro.

 via het contactformulier.

Loveshoot of Couple fotosessie

Ben je pas verliefd of ga je al langer met elkaar met heb je nog nooit een mooie fotoshoot gehad? Dan wil ik jullie graag op de foto zetten. Dit kan zowel op een prachtige buitenlocatie als binnen in de studio gedaan worden. 

Ik zal er voor zorgen dat de fotoshoot erg ontspannen verloopt door met jullie te overleggen en aan te geven welke poses mooi zijn. 

De fotoshoot zal ongeveer 45 minuten duren en de kosten zijn 69 euro.  Je ontvangt een paar dagen na de fotoshoot 5 bewerkte 4K digitale fotobestanden zonder logo/watermerk zodat je zelf onbeperkt afdrukken kunt laten maken.  En jullie krijgen ook 1 fotoprint van 15 bij 20 cm. De bestanden zijn groot genoeg om ze op bijvoorbeeld canvas, perspex of aluminium af te laten drukken.

Boek Nu  je liefdes/verlovings  fotoshoot via het                           contactformulier. 


Familie fotoshoot

Kennen jullie dat ook? Voor je het weet zijn de kinderen groot en de deur uit en hebben jullie geen actuele familiefoto thuis aan de muur. Maar daar wil ik jullie graag bij helpen om zodoende toch de unieke momenten in je leven vast te leggen. Een familie fotoshoot kan op een mooie buitenlocatie plaatsvinden maar het kan natuurlijk bij slecht weer ook in de studio plaats vinden.

Een familie shoot duurt ongeveer 1 uur en de kosten van de fotoshoot is 109 euro. (maximaal 5 personen uit 1 gezin anders 119 euro)

Je ontvangt een paar dagen na de fotoshoot 6 digitale 4K fotobestanden zonder logo/watermerk en 1 fotoprint van 15 bij 20 cm zodat je zelf onbeperkt afdrukken kunt laten maken. Jullie hoeven dus nooit geen dure afdrukken via mij te bestellen.

De bestanden zijn groot genoeg om ze bijvoorbeeld op aluminium, hout of perspex af te laten drukken.

Boek nu een familie shoot via het contactformulier.


Kinder fotoshoot 

1 tot er met 12 jaar

Lekker ongedwongen en spontaan. Het is een cliché maar waar want voor je het weet zijn de kinderen groot. Laat daarom deze unieke momenten in het leven door mij vastleggen tijdens een kinder fotoshoot. Het draait tijdens een kinder fotoshoot dus alleen om de kinderen want alleen zij komen alleen of met broertje en/of zusje op de foto. 

De kinder fotoshoot kan op een prachtige buitenlocatie of in de studio plaats vinden.

De fotoshoot duurt gemiddeld 45 minuten en daarin komen natuurlijk al jullie wensen aan bod. Ook is het mogelijk om tijdens de fotoshoot van outfit te veranderen maar let op, dit gaat wel van de fotoshoot tijd af. 

Trek je kind iets aan met zachte kleuren of kleuren die mooi matchen. Natuurlijk kunnen stoere kleuren, vintage of wit ook! Accessoires maken de foto's echt af. Denk bijvoorbeeld aan stoere bretels, een mooie haarband of een stoere pet. Vind je kindje het spannend om op de foto te gaan neem dan gerust zijn of haar favoriete knuffel mee.

Een kinder shoot duurt ongeveer 45 minuten en de kosten van de fotoshoot met 1 kind is 69 euro. Voor ieder kind  extra reken ik 10 euro p.p.  Je ontvangt 1 fotoprint van 15 bij 20 cm en een paar dagen na de fotoshoot ontvangt u 5 bewerkte 4K digitale fotobestanden zonder logo/watermerk zodat je zelf onbeperkt afdrukken kunt laten maken. Jullie hoeven dus geen dure afdrukken via mij te bestellen!

De bestanden zijn groot genoeg om ze op bijvoorbeeld canvas, perspex of aluminium af te laten drukken.

Boek nu een kinder fotoshoot via het contactformulier of klik op de Boek Nu knop 


Sitter baby fotoshoot

Kan je kindje zelfstandig zitten maar nog niet los lopen? Dan is dit het perfecte moment om een sitter baby fotoshoot te boeken! Bij een sitter baby shoot ligt de focus op de puurheid van jullie kindje en niet zozeer op het decor. Ik maak gebruik van zachte materialen en lichte kleuren zodat de foto's mooi naturel en rustig zijn. De sitter baby shoot wordt meestal geboekt voor kindjes tussen de 7 en 9 maanden oud. Je kindje zal bewust naar de camera kijken en lachen om Kiekeboe en misschien zelfs al in de handjes klappen. 

Tijdens de fotoshoot zal jullie kindje uiteraard liggend gefotografeerd worden en daarnaast maak ik ook foto's van jullie kindje liggend op de buik of dat hij of zij lekker rond kruipt. Boek een sitter baby shoot als het kindje rond de 6 maanden oud is om een plekje te kunnen reservering in mijn agenda. Aangezien een kindje rond deze leeftijd nog niet zo'n lange spanningsboog heeft en vaak snel moe wordt zal deze shoot ongeveer 45 minuten duren. Er is dan vaak wel tijd voor 2 verschillende outfits en verschillende achtergronden. 

De kosten van deze sitter fotoshoot zijn 75 euro en nabewerking van de foto's. Je ontvangt 5 nabewerkte 4K digitale fotobestanden en 1 fotoprint van 15 bij 20 cm zonder logo/watermerk zodat je zelf onbeperkt afdrukken kunt laten maken waar je maar wenst. Wilt u meer foto's dan de afgesproken 5 fotobestanden dan kunnen die voor 7,50 euro per digitaal bestand besteld worden. De bestanden zijn groot genoeg om ze op canvas, persplex en aluminium af te laten drukken.

Boek Nu de sitter baby fotoshoot via het contactformulier.


Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of het boeken van een fotosessie.

 
E-mailen
Bellen
Info