Unieke momenten fotografie
voor het vastleggen van de unieke momenten in uw leven!

Zwangerschaps fotoshoot €119

Een zwangerschaps fotoshoot vindt op een buiten locatie plaats en duurt ± 30 minuten en de kosten van de fotoshoot is 119 euro. We fotograferen op 1 locatie/setting. Je ontvangt binnen 14 dagen na de fotoshoot 7 professioneel bewerkte digitale fotobestanden. Tijdens de fotosessie worden er meer foto's gemaakt dus u kunt altijd meer foto's a €10 per bewerkte foto bijbestellen.

Algemene informatie:

Tijdens de zwangerschappen van onze drie kinderen was ik iets emotioneler dan normaal en genoot ik van een schopje of knietje of voelde ik een elleboogje tegen mijn ribben. Toch genoot ik volop want er groeide een klein wonder binnen in mij. Het was zo bijzonder te zien dat mijn buik steeds groter werd en ik kon bijna niet wachten totdat ik onze zoon of dochter vast kon houden. 

Uiteraard keek ik uit naar de geboorte maar tijdens de zwangerschap is je kindje compleet geborgen en beschermd in je lichaam. Je draagt het constant met je mee en verder is er niemand die het kan aanraken. Het is dan ook een unieke periode in je leven en is het enorm leuk om dat vast te laten leggen en het is voorbij voor je er erg in hebt. 

Ik vind zwangere buiken persoonlijk erg mooi maar dat betekend niet dat ze ook altijd bloot op de foto moeten. Het is erg mooi een fotoshoot  op een mooie locatie buiten in je gewone kleding te doen. Je gezicht zal stralen en de vorm van je lichaam nog steeds zichtbaar zijn. Het is het mooist om tussen de 32ste en 36ste week een fotoshoot te doen. Je kunt een knuffeltje, echo foto, schoentjes en natuurlijk je partner meenemen. Ook heb ik voor mijn cliënten verschillende zwangerschapsjurken waar je gebruik van kunt maken, dit zit gewoon bij de prijs in. Gedurende het jaar komen er ook meer zwangerschaps jurken bij dus vraag gerust.

.


Plan Fotosessie

 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Info