Unieke momenten Fotografie
voor het vastleggen van de unieke momenten in uw leven!

Zwangerschaps fotoshoot

Tijdens de zwangerschappen van onze drie kinderen was ik iets emotioneler dan normaal en genoot ik van een schopje of knietje of voelde ik een elleboogje tegen mijn ribben. Toch genoot ik volop want er groeide een klein wonder binnen in mij. Het was zo bijzonder te zien dat mijn buik steeds groter werd en ik kon bijna niet wachten totdat ik onze zoon of dochter vast kon houden. 

Uiteraard keek ik uit naar de geboorte maar tijdens de zwangerschap is je kindje compleet geborgen en beschermd in je lichaam. Je draagt het constant met je mee en verder is er niemand die het kan aanraken. Het is dan ook een unieke periode in je leven en is het enorm leuk om dat vast te laten leggen en het is voorbij voor je er erg in hebt. 

Ik vind zwangere buiken persoonlijk erg mooi maar dat betekend niet dat ze ook altijd bloot op de foto moeten. Het is erg mooi een fotoshoot  op een mooie locatie buiten in je gewone kleding te doen. Je gezicht zal stralen en de vorm van je lichaam nog steeds zichtbaar zijn. Het is het mooist om tussen de 32ste en 36ste week een fotoshoot te doen. Je kunt een knuffeltje, echo foto, schoentjes en natuurlijk je partner meenemen.

Een zwangerschaps fotoshoot duurt ongeveer een uur en de kosten van de fotoshoot is 99 euro. Je ontvangt een paar dagen na de fotoshoot 8 nabewerkte 4K digitale fotobestanden zonder logo/watermerk zodat je zelf onbeperkt afdrukken kunt laten maken.  De bestanden zijn groot genoeg om ze af te laten drukken op canvas of aluminium. Wilt u meer foto's?  Dat kan!  Kijk bij de tarieven welke pakket aanbiedingen ik heb. 

Boek Nu je fotosessie

 


 
E-mailen
Bellen
Info