Unieke momenten fotografie
voor het vastleggen van de unieke momenten in uw leven!

Sitter baby shoot €85 

( ideaal vanaf een maand of 5)

De kosten van deze sitter fotoshoot zijn 85 euro en nabewerking van de foto's. Je ontvangt 6 professioneel bewerkte fotobestanden zonder logo/watermerk.  De bestanden zijn groot genoeg om ze op canvas, persplex en aluminium af te laten drukken. Tijdens de fotosessie worden er meer foto's gemaakt dus u kunt altijd meer foto's a €10 per bewerkte foto bijbestellen.

Algemene informatie:

Kan je kindje zelfstandig zitten maar nog niet los lopen? Dan is dit het perfecte moment om een sitter baby fotoshoot te boeken! Bij een sitter baby shoot ligt de focus op de puurheid van jullie kindje en niet zozeer op het decor. Ik maak gebruik van zachte materialen en lichte kleuren zodat de foto's mooi naturel en rustig zijn. De sitter baby shoot wordt meestal geboekt voor kindjes tussen de 7 en 9 maanden oud. Je kindje zal bewust naar de camera kijken en lachen om Kiekeboe en misschien zelfs al in de handjes klappen. Ook heb ik in mijn studio special voor de sitter fotoshoot kleding waarvan natuurlijk gebruik gemaakt mag worden.

Tijdens de fotoshoot zal jullie kindje uiteraard liggend gefotografeerd worden en daarnaast maak ik ook foto's van jullie kindje liggend op de buik of dat hij of zij lekker rond kruipt. Boek een sitter baby shoot als het kindje rond de 5 maanden oud is om een plekje te kunnen reservering in mijn agenda. Aangezien een kindje rond deze leeftijd nog niet zo'n lange spanningsboog heeft en vaak snel moe wordt zal deze shoot ongeveer 30 minuten duren. Er is dan vaak wel tijd voor het wisselen van een outfit en een andere achtergrond. 


 

Plan Fotosessie

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info